Urządzenia i Akcesoria
Pane alla birra (Bier-Brot)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Bier240 g
-
frische Hefe4 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Salz5 g
-
Wasser1250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
2 mg
Białko
6 g
Kalorie
810 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 Std. 30 Min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 Std.
Softes Sandwichbrot
3 Std. 30 Min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Tiger-Brot
3 Std.
Fladenbrot
2 Std.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min