
Urządzenia i Akcesoria
Spinatpastete mit Ei
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Stücke
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Wasser500 g
-
Eier davon 1 verquirlt9
-
Blattspinat, frisch (siehe Tipp)250 g
-
Babyspinat, frisch250 g
-
Toastbrot ohne Rinde, in Stücken50 g
-
Milch90 g
-
Butter zum Einfetten
-
Blätterteig aus der Kühltheke275 g
-
Ricotta150 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Muskat3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
572 kcal /
2392 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
862 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy