翠綠溢菌
TM31 TM5 TM6

翠綠溢菌

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 20 克 薑, 切絲
  • 50 克 蘑菇, 切片
  • 50 克 金針菇, 洗淨、去根部
  • 50 克 鴻喜菇, 洗淨、去根部
  • 2 茶匙 素蠔油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 30 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 香油
  • ½ 茶匙 太白粉 (opcjonalnie)
  • 100 克 菠菜, 切段(約3公分)
    lub 100 克 青江菜, 取葉
  • 枸杞, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
840 kJ / 201 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
8.1 g
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy