Urządzenia i Akcesoria
翠綠溢菌
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
薑 切絲20 克
-
蘑菇 切片50 克
-
金針菇 洗淨、去根部50 克
-
鴻喜菇 洗淨、去根部50 克
-
素蠔油2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香油1 茶匙
-
太白粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
100 克 青江菜, 取葉菠菜 切段(約3公分)100 克
-
枸杞 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.6 g
Kalorie
840 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan