山藥紫薯煎餅

山藥紫薯煎餅

4.8 10 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 片

Składniki

  • 600 克
  • 紫薯 削皮切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮山藥 削皮切塊(約3公分)
    265 克
  • 1 小撮
  • 中筋麵粉 (詳見要訣)
    200 - 250 克
  • 煉乳
    20 克
  • 適量,烙餅用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 34.1 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 671.8 kJ / 160.7 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...