Urządzenia i Akcesoria
冬菜鴨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
蔥 切段 (約5公分)20 克
-
薑 切片10 克
-
油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
水1200 克
-
帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)380 克
-
冬菜30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
56 g
Kalorie
5485 kJ /
1302 kcal
Tłuszcz
113 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan