Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蔥 ,切段 (約5公分)
- 10 克 薑 ,切片
- 2 大匙 油
- 2 大匙 米酒
- 1200 克 水
- 380 克 帶皮去骨鴨腿 ,川燙,切塊(約3公分)
- 30 克 冬菜
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 5485 kJ / 1302 kcal
- Białko
- 56 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 113 g
- Błonnik
- 2 g