Urządzenia i Akcesoria
Flour From Cereal Grains or Pulses
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g
Składniki
-
dried pulses, (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
727.5 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
3525 kJ /
842.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
29.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
203.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-seed bread
1h 50min
Tomato Ketchup
1h 15min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Almond Milk
6h 10min
Vegan Strawberry Ice Cream
5min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Whisked Egg Whites
5min
Nut and Seed Butter
10min
Coconut Milk
20min