Urządzenia i Akcesoria
Flour From Cereal Grains or Pulses
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g
Składniki
-
dried pulses, (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
727.5 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
3525 kJ /
842.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
29.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
203.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Ground Coffee
5 min
White Long-grain Rice
35 min
Butter
5 min
Flour from cereal grains or pulses
5 min
Plain yoghurt
14 godz.
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min