Flour From Cereal Grains or Pulses

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g

Składniki

  • cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)
    250 g
    dried pulses, (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 727.5 mg
Białko 27.5 g
Kalorie 3525 kJ / 842.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 29.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 203.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...