Urządzenia i Akcesoria
老豆腐蒸腊肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
老豆腐350 克
-
腊肉150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜小米椒 切圈1 支
-
葱 切末2 根
-
油少许
-
蒸鱼豉油1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
625.6 mg
Białko
20 g
Kalorie
1790 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常豆腐料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny