老豆腐蒸腊肉

老豆腐蒸腊肉

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 老豆腐
    350 克
  • 腊肉
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 新鲜小米椒 切圈
    1 支
  • 切末
    2 根
  • 少许
  • 蒸鱼豉油
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 625.6 mg
Białko 20 g
Kalorie 1790 kJ / 428.3 kcal
Tłuszcz 36.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...