Urządzenia i Akcesoria
姜味青豆浓汤、柠檬鲑鱼配西兰花
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油80 克
-
酱油50 克
-
红糖½ 茶匙
-
柠檬 选用有机为佳, 取皮和果汁1 个
-
去皮鲑鱼鱼排 (每块150-180 克)4 块
-
红葱头 切块100 克
-
蒜头1 瓣
-
京葱 取葱白,切块100 克
-
嫩姜 (opcjonalnie) 去皮20 - 30 克
-
芹菜 切块100 克
-
冷冻豌豆350 克
-
水450 克
-
盐2 茶匙
-
西兰花, 切小朵400 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
稀奶油(约含18%脂肪) 依个人口味调整50 - 100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny