日式筑前煮

日式筑前煮

4.8 16 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛蒡 去皮切滚刀块,浸在水中
    120 克
  • 鸡腿肉,去皮去骨 切4×4厘米块,焯水洗净沥干
    320 克
  • 胡萝卜 去皮切滚刀块
    120 克
  • 魔芋块 切小块
    125 克
  • 新鲜香菇 一切四
    100 克
  • 芋艿 去皮切滚刀块,水里冲去黏液
    160 克
  • 莲藕 去皮切滚刀块
    150 克
  • 味醂
    60 克
  • 日式浓口酱油
    70 克
  • 10 克
  • 可用日式高汤代替
    280 克
  • 刀豆 切4-5厘米段
    60 克
  • 切丝
    2 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1330.9 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1275 kJ / 304.8 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...