Urządzenia i Akcesoria
日式筑前煮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
牛蒡 去皮切滚刀块,浸在水中120 克
-
鸡腿肉,去皮去骨 切4×4厘米块,焯水洗净沥干320 克
-
胡萝卜 去皮切滚刀块120 克
-
魔芋块 切小块125 克
-
新鲜香菇 一切四100 克
-
芋艿 去皮切滚刀块,水里冲去黏液160 克
-
莲藕 去皮切滚刀块150 克
-
味醂60 克
-
日式浓口酱油70 克
-
糖10 克
-
水 可用日式高汤代替280 克
-
刀豆 切4-5厘米段60 克
-
姜 切丝2 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1330.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1275 kJ /
304.8 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny