Urządzenia i Akcesoria
萝卜酥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
15 个
Składniki
内馅
-
白萝卜 切丝500 克
-
盐2 ½ 茶匙
-
虾米 温水浸泡后沥干水分40 克
-
葱 切葱花70 克
-
糖¼ 茶匙
-
猪油80 克
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
蛋清 适量
-
白芝麻 适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
1.8 g
Kalorie
1091 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
27.6 g