Urządzenia i Akcesoria
日式煮南瓜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
3 人份
Składniki
-
红皮日本小南瓜 约700-800克1 只
-
水230 克
-
昆布 干的,洗净5 克
-
日本淡口酱油25 克
-
味醂100 克
-
糖5 克
-
干柴鱼片10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
330.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
710 kJ /
169.7 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny