日式煮南瓜

日式煮南瓜

4.5 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
3 人份

Składniki

  • 红皮日本小南瓜 约700-800克
    1 只
  • 230 克
  • 昆布 干的,洗净
    5 克
  • 日本淡口酱油
    25 克
  • 味醂
    100 克
  • 5 克
  • 干柴鱼片
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 330.8 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 710 kJ / 169.7 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...