牛肉包菜饼

牛肉包菜饼

4.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 个

Składniki

  • 牛里脊 切小块
    100 克
  • 卷心菜 切块
    400 克
  • 面粉
    80 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 384.8 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 543.3 kJ / 129.9 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...