Urządzenia i Akcesoria
牛肉包菜饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 个
Składniki
-
牛里脊 切小块100 克
-
卷心菜 切块400 克
-
面粉80 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
384.8 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
543.3 kJ /
129.9 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny