Pane ripieno Margherita

Pane ripieno Margherita

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    240 g
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina e un altro po' per infarinare
    400 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
Ripieno
  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori essiccati, sottolio,
    sgocciolati
    140 g
  • di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di olio di oliva
    20 g
  • di pepe
    4 pizzichi
  • di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
    300 g

Wartości odżywcze na 8 porzioni

Kalorie 3153.2 kcal / 13193 kJ
Białko 137.5 g
Tłuszcz 116.9 g
Węglowodany 400.9 g
Błonnik 34.4 g
Tłuszcz nasycony 46.7 g
Sód 5746.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...