Urządzenia i Akcesoria
Sticky meatball subs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
24 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
407.8 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
738.1 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chooky rice
45 min
Plaited pork pie
40 min
Meatball subs
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min