Urządzenia i Akcesoria
Brandy snaps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
salted butter45 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
ground ginger1 tsp
-
plain flour45 g
-
freshly squeezed lemon juice½ tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
brandy (optional)½ tsp
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
35 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
708.1 kJ /
169.2 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min