Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g coriandru, frunze proaspete
- 10 g pătrunjel verde, doar frunzele
- 75 g ceapă, sferturi
- 500 g carne tocată de vită, desfăcută în bucăți
- 1 linguriță coriandru măcinat
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță boia de ardei
- 1 linguriță sare, plus după gust
- ½ linguriță ienibahar măcinat
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 priză fire de șofran
- 1 lingură lapte, fierbinte
- 200 g iaurt simplu
- 2 lingurițe ulei de măsline, pentru uns
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
Alternatywne przepisy
Pui garam masala
50 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h
Chili con carne gătit lent
5 Std. 5 Min
Salată Green Goddess
10 min
Concentrat pudră de legume
4h
Mușchi de porc cu pesto de broccoli și lipii
40 min
Milkshake cu caramel sărat
20 Min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35 min
Lasagna paleo
55 min
Quiche cu tofu
Brak ocen
Fasole neagră - rețeta de bază
Brak ocen
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Brak ocen