Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 800 g apă
- 650 g cartofi, tăiați cuburi (1 cm)
- 400 g fileuri de somon proaspăt, fără piele
- 20 g maioneză
- 10 g zeamă de lămâie
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize ghimbir măcinat
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- 30 g pesmet
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 132.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu somon și spanac
40min
Mini calzone cu spanac
2hod. 35min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1h
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Paste cu sos consistent de legume
Brak ocen
Chifle-arici cu ciocolată
2h 30 min
Burgeri de somon cu lămâie și ierburi aromatice
Brak ocen
Tagine de miel cu caise și miere
1h 50 min
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
8 godz. 30 min
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Tartă cu mere
1h
Lipii cu ceapă verde
55min