Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 800 g apă
- 650 g cartofi, tăiați cuburi (1 cm)
- 400 g fileuri de somon proaspăt, fără piele
- 20 g maioneză
- 10 g zeamă de lămâie
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize ghimbir măcinat
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- 30 g pesmet
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 132.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartă cu mere
1hod.
Tocăniță cu linte, mere și carne de porc
55min
Calzone cu spanac, ricotta și roșii, Frigărui de fructe cu fondue de ciocolată
1h 30 min
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55min
Pere în vin roșu
3 Std. 20 Min
Ruladă de pandișpan cu umplutură de nectarine și zmeură
5h
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1 godz. 20 min
Bulete din năut cu jambon
35 min
Orez cantonez
25min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Lipii grecești
1 Std. 15 Min
Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi
1hod. 35min