Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac

Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac

4.5 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 felii

Składniki

Aluatul
  • apă
    80 g
  • sare
    2 - 3 prize
  • oțet de mere
    ¼ linguriță
  • ulei vegetal plus 1 linguriță, pentru stropit
    20 g
  • făină
    150 g
Umplutura cu ciuperci
  • șalote tăiate jumătăți
    80 g
  • căței de usturoi
    2
  • ulei vegetal
    30 g
  • ciuperci proaspete în amestec (de ex. hribi, gălbiori...), tăiate felii
    350 g
    350 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
  • sare
    ¼ linguriță
  • frunze de spanac proaspăt
    100 g
  • unt tăiat bucăți
    25 g
  • făină pentru pudrat suprafața de lucru
  • brânză feta fărâmițată
    50 - 60 g
    50 - 60 g mozzarella, rasă
  • fulgi de sare de mare
    3 - 4 prize

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 felie

Sód 179.9 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 630.7 kJ / 150.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...