白煮蛋

白煮蛋

4.8 21 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 个

Składniki

  • 鸡蛋(约53-63克) 带壳完整的
    2 - 6 颗
  • 加至主锅的1升刻度线

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 6.6 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...