Urządzenia i Akcesoria
番茄土豆炖牛腩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
八角1 个
-
蒜头1 粒
-
姜1 片
-
牛腩 切块,焯水洗净300 克
-
啤酒200 克
-
老抽3 克
-
生抽15 克
-
番茄沙司40 克
-
糖3 - 4 克
-
番茄 切块200 克
-
土豆 切块200 克
-
番茄 切块80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
96.8 g
Kalorie
5360 kJ /
1281 kcal
Tłuszcz
46.1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
95.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny