Urządzenia i Akcesoria
银耳莲子羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
3 人份
Składniki
-
银耳 干燥的,在水里浸泡至少2小时15 克
-
水800 克
-
糖50 克
-
莲子 干燥的,在水里浸泡至少2小时20 克
-
枸杞5 克
-
百合 新鲜的,洗净10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.3 g
Kalorie
509 kJ /
121.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny