银耳莲子羹

银耳莲子羹

3.4 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
3 人份

Składniki

  • 银耳 干燥的,在水里浸泡至少2小时
    15 克
  • 800 克
  • 50 克
  • 莲子 干燥的,在水里浸泡至少2小时
    20 克
  • 枸杞
    5 克
  • 百合 新鲜的,洗净
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.3 g
Kalorie 509 kJ / 121.7 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...