水晶脆片配培根土豆

水晶脆片配培根土豆

Brak ocen
Przygotowanie 2 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 土豆 切2×2厘米块
    300 克
  • 250 克
  • 约1茶匙
    5 克
  • 土豆淀粉
    20 克
  • 培根 切小块
    120 克
  • 切末
    2 根
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 626.2 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 807.8 kJ / 193.3 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...