Urządzenia i Akcesoria
水晶脆片配培根土豆
Przygotowanie 2 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
土豆 切2×2厘米块300 克
-
水250 克
-
盐 约1茶匙5 克
-
土豆淀粉20 克
-
培根 切小块120 克
-
葱 切末2 根
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
626.2 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
807.8 kJ /
193.3 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
晶致料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny