Urządzenia i Akcesoria
早餐(枸杞百合猪肝粥、蒸红薯、黄瓜豆腐丝和核桃红枣牛奶)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 42 min
1 人份
Składniki
-
红薯 去皮切块100 克
-
黄瓜 切丝80 克
-
猪肝 切薄片50 克
-
水650 克
-
面粉20 克
-
葱 切段5 克
-
姜 切片5 克
-
大米 淘洗沥干40 克
-
豆腐干 切细丝20 克
-
红枣 去核10 克
-
枸杞1 克
-
百合 洗净10 克
-
盐1 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 装饰用适量
-
核桃仁10 克
-
脱脂牛奶 或低脂牛奶200 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
醋½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
787.5 mg
Białko
37.6 g
Kalorie
2884.5 kJ /
689.4 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny