咖喱红薯饼

咖喱红薯饼

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 块(pc)

Składniki

  • 红薯 去皮,切成能放入进料口宽度
    600 克
  • 蒜头
    3 - 4 瓣
  • 切葱花
    40 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    1 支
  • 切片
    30 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 玉米淀粉
    20 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 咖喱粉
    1 - 2 克
  • 2 - 3 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 油炸用
    适量
  • 新鲜香菜叶 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 243.4 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 350.1 kJ / 83.7 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...