Urządzenia i Akcesoria
早餐(香菇鸡肉粥、蒸水果玉米、紫薯牛奶和羊肚菌炖蛋)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 人份
Składniki
-
干香菇3 克
-
水520 克
-
盐 约1小撮2 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
新鲜羊肚菌1 个
-
大米 淘洗沥干40 克
-
鸡胸肉 切丝20 克
-
姜 切丝2 克
-
紫薯 去皮切小块80 克
-
玉米 选用水果玉米,切块80 克
-
生菜 切丝20 克
-
牛奶 选用低脂或脱脂牛奶200 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1041.1 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2208.7 kJ /
527.9 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
76.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny