Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Mushroom Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcjonalnie)4 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Endless Variations Bread
45 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Grated Carrot Salad (TM5)
10 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Grisons Barley Soup
55 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Amarena cherry ice cream
8 godz. 10 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min