Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Mushroom Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcjonalnie)4 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Texas White Bean Salad
15 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Pumpkin Risotto
45 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.