Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Mushroom Cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (opcjonalnie)4 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
631.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
59.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.