Piept de pui în sos pizzaiola

Piept de pui în sos pizzaiola

4.7 19 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porții

Składniki

  • căței de usturoi
    2
  • fileuri de anchois conservat în ulei
    2
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele
    1 fir
  • ulei de măsline
    60 g
  • capere în oțet
    1 lingură
  • roșii proaspete, bucăți
    500 g
    500 g roșii, din conservă
  • oregano proaspăt doar frunzele
    1 lingură
    1 ½ linguriță oregano uscat
  • sare de mare sau după gust
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat sau după gust
    2 - 3 prize
  • zahăr
    ¼ linguriță
  • fasole verde fideluță
    300 g
  • piept de pui file, fără piele (aprox. 500 g)
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 43.3 g
Kalorie 1568 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...