Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 căței de usturoi
- 2 fileuri de anchois conservat în ulei
- 1 fir pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 60 g ulei de măsline
- 1 lingură capere în oțet
-
500
g roșii, proaspete, bucăți
lub 500 g roșii, din conservă -
1
lingură oregano proaspăt, doar frunzele
lub 1 ½ linguriță oregano uscat - ½ linguriță sare de mare, sau după gust
- 2 - 3 prize piper negru măcinat, sau după gust
- ¼ linguriță zahăr
- 300 g fasole verde fideluță
- 4 piept de pui file, fără piele (aprox. 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1568 kJ / 375 kcal
- Białko
- 43.3 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1h 15min
Paste Orzo cu pui și pesto
30 min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20 min
Prăjitură cu unt și piersici
2u. 20min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min
Orez special, neprăjit
45 min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 min
Salată de fasole albă
5 Min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 min
Paste cu lămâie
35 min
Crevete cu chilli și usturoi
10 Min