Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat în bucăți (2 cm), plus fâșii pentru servire
- 1220 g apă
- 300 g pulpă de dovleac, cuburi (1 cm)
- 1 lingură ulei de măsline extravirgin
- 1 ½ - 2 lingurițe sare, plus după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 30 g șalote, tăiate în jumătăți
- 100 g cuburi de bacon, afumat
- 40 g unt nesărat
- 320 g orez Arborio
- 60 g vin alb, sec
-
1
lingură concentrat pastă de legume (vezi recomandări)
lub ½ cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) -
60
g mazăre congelată
lub 60 g mazăre proaspătă - pătrunjel verde doar frunzele, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Tocăniță de fasole cu perișoare
45min
Tocană de legume tex-mex
1 Std. 15 Min
Pasta primavera
1h
Brioșe în formă de ouă ochiuri
2h
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Brak ocen
Unt cu ghimbir
Brak ocen
Bolul de putere al lui Popeye
10min
Saganaki de creveți cu feta
35min
Milkshake Cheesecake de căpșune
Brak ocen
Ragù de vită cu paste
30 min
Tort Napoli cu cartofi
1 Std. 30 Min
Prăjitură cu morcovi, gătită la aburi
1 godz. 35 min