Pui basc

Pui basc

4.0 31 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porții

Składniki

  • căței de usturoi
    2
  • ceapă tăiată sferturi
    400 g
  • ulei de măsline
    20 g
  • amidon de porumb
    20 g
  • roșii cuburi, din conservă
    500 g
  • ardei grași roșii tăiați în fâșii (1 cm)
    350 g
  • ardei grași galbeni tăiați în fâșii (1 cm)
    350 g
  • vin alb, sec
    250 g
  • boia afumată
    2 lingurițe
  • foi de dafin, uscate
    2
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    2 fire
  • pulpe superioare de pui dezosate, fără piele tăiate bucăți (2 cm)
    1000 g
  • măsline negre fără sâmburi
    200 g
  • sare de mare fină ori după gust
    ½ linguriță
  • frunze de pătrunjel proaspăt tocate grosier
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 32.4 g
Kalorie 1236 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...