Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g ulei de măsline
- 130 g ceapă, sferturi
- 2 căței de usturoi
- 680 g mușchi de vită, fâșii (aprox. 7½ cm x 1¼ cm)
- 140 g pastă de roșii
- 285 g ciuperci proaspete, feliate, ex. champignon
- 1 linguriță sare fină
- 1 priză piper negru măcinat
- 200 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- pătrunjel proaspăt, tocat, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2523 kJ / 603 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pui basc
1 godz. 10 min
Supă de ghimbir, morcovi și curry
50 Min
Tort Caprese
55 Min
Tartă cu pere
Brak ocen
Chifteluțe din vinete, cu sos Romesco
2 godz. 45 min
Rotolo cu vinete
1 Std. 40 Min
Pui umplut cu orez cu ierburi și ciuperci
2 Std. 15 Min
Lasagna săracă în carbohidrați
1 godz. 30 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40min
Coaste de porc gătite lent, cu sos BBQ (cu capac pentru cuțit)
4h 25 min
Salată de caracatiță sous-vide
8 Std.