Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Almond Pulp Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 slices
Składniki
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcjonalnie)85 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234 mg
Białko
9 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Mojito
5 min
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Baked Chili Beans
50 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz.
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min