Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Almond Pulp Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 slices
Składniki
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcjonalnie)85 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234 mg
Białko
9 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blackened Fish Burger
Brak ocen
Green Goddess Salad
10 min
Sunflower Butter
25 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Black Tahini
20 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Pumpkin Pie Bread
1 godz. 20 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.