![Raspberry Almond Pulp Cakes Raspberry Almond Pulp Cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/918cecdb-c33d-4c56-a362-a260b8c96a4d/Derivates/ab0745dc-6cb4-461d-94d7-1564b2426cad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- unsalted butter, to grease
- 115 g unsalted butter, diced
- 170 g almond pulp, skin on from homemade almond milk (see Tip)
- 255 g icing sugar
- 115 g all-purpose flour
- ⅛ tsp salt
- 3 egg whites, from large eggs
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 170 g fresh raspberries
- icing sugar, to dust
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1448 kJ / 346 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Hazelnut Milk (Metric)
15 Min
Peanut Milk
5 Min
Coconut Milk
25min
Hummus
5 Min
Almond Milk
8 Std. 40 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Cashew Milk
5 Min
Almond Milk (Metric)
1h 20 min