Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Almond Pulp Cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
62 mg
Białko
8 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
No Waste
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Apple Fritters
35 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Egg Cream
1 godz. 10 min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1 godz. 45 min
Hot Dogs in a Blanket
1 godz. 40 min