Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de cebolla cambray, cortado en cuartos
- 200 g de quinoa en grano
- 450 g de agua
- 1 cda de sal
- 300 g de tiras de pechuga de pollo, sin piel, sin hueso y cocida, en rebanadas
- 100 g de frijoles negros, en lata
- 100 g de granos de maíz inflados, en conserva
- 100 g de jitomate cherry
- 150 g de aguacate
- 50 g de espinaca baby fresca
-
30
g de aceite de oliva
lub 30 g de aceite de aguacate - 150 g de yogur natural
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- ¼ cdita de chile chipotle adobado
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de paprika, ahumada y molida
- 10 g chile, fresco cortado en rodajas (2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 11152.2 kJ / 2665.4 kcal
- Białko
- 93.3 g
- Węglowodany
- 285 g
- Tłuszcz
- 130.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.1 g
- Błonnik
- 41.5 g
- Sód
- 10256.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entomatadas de pollo
40 min
Salpicón de pollo
25min
Camarones estilo Hunan
20 min
Ensalada Italiana
40 min
Sopa de lentejas y frijoles alta en proteínas
40 min
Entomatadas de pollo
40 min
Bowl arcoíris
1 Std. 15 Min
Ensalada de pasta de verano
30 min
Bowl de pollo Shawarma
1h
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Bowl de atún y aguacate
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min