Wersje kompatybilne
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 žloutky
- 1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 špetka soli, plus navíc na dochucení
- 1 špetka mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 20 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů olivového oleje
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 5 ančoviček v oleji, scezených
- 2 polévkové lžíce nakládaných kaparů, scezených
- 40 gramů červené cibule, napůl
- 5 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 3 snítky čerstvého estragonu, jen lístky
- 5 stonků čerstvé pažitky, překrojené napůl
- 12 křepelčích vajec
- 500 gramů vody
- 750 gramů salátových brambor, na plátky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 56 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Gratinované brambory
1h 10min
Gratinované brambory pro TM6
1h 10min
Beer Mojito
5 min
Char siu marináda
10min
Krevetové kari
25 Min
Gratinované brambory
1h 15min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 Min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min