Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami

Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami

4.6 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí

Składniki

  • 3 žloutky
  • 1 ½ vrchovaté čajové lžičky dijonské hořčice
  • 1 špetka soli plus navíc na dochucení
  • 1 špetka mletého černého pepře plus navíc na dochucení
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 50 gramů olivového oleje
  • 250 gramů slunečnicového oleje
  • 5 ančoviček v oleji scezených
  • 2 polévkové lžíce nakládaných kaparů scezených
  • 40 gramů červené cibule napůl
  • 5 gramů čerstvé petržele jen lístky
  • 3 snítky čerstvého estragonu jen lístky
  • 5 stonků čerstvé pažitky překrojené napůl
  • 12 křepelčích vajec
  • 500 gramů vody
  • 750 gramů salátových brambor na plátky (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 8 g
Kalorie 2601 kJ / 628 kcal
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...