Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky (3 cm)
- 6 vajec, středních (53-63 gramů), chlazených
- voda, na dolití ke značce 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 dk
Levandulová zmrzlina
10h 50 min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 dk
Vejce obarvená nazeleno
55 dk
Vejce obarvená naoranžovo
55 dk
Banány v čokoládě
1h
Zeleninový salát ve skleničce
20min
Křehký arašídový karamel
1h 30min
Kokosová mouka
4sa
Vejce obarvená nažluto
55 dk
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min