Wersje kompatybilne
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nakládané ředkvičky
- 15 gramů soli
- 15 gramů krystalového cukru
- 100 gramů octa, kvasného
- 300 gramů vody
- 5 gramů hořčičného semínka
- 700 gramů červených ředkviček
Bylinková emulze
- 250 gramů slunečnicového oleje
- 100 gramů čerstvého kopru
- 30 gramů jablečného octa
- 2 žloutky
- 10 gramů krystalového cukru
- 5 gramů soli
Pohankové chipsy
- 100 gramů pohanky, loupané
- 250 gramů vody
- řepkový olej, na smažení
- přepuštěné máslo, na opečení ředkviček
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3313 kJ / 791 kcal
- Białko
- 6.63 g
- Węglowodany
- 30.88 g
- Tłuszcz
- 70.88 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolové pyré
15 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1óra
Směs divokého koření
10 min
Středomořské máslo
5h 20min
Vitello tonato
2h
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Brak ocen
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Majonéza
5 Min