黄焖鸡

黄焖鸡

4.1 162 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鸡腿肉 带皮,切5厘米块
    500 克
  • 3 片
  • 20 克
  • 干辣椒 切段
    6 支
  • 切段
    2 根
  • 生抽
    30 克
  • 料酒
    20 克
  • 干香菇 放入水中泡开后一切四
    6 朵
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 蚝油
    15 克
  • 芹菜 切段
    30 克
  • 青甜椒 切三角块
    1 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26.2 g
Kalorie 1583.5 kJ / 378.5 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 11.2 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...