Urządzenia i Akcesoria
黄焖鸡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
鸡腿肉 带皮,切5厘米块500 克
-
姜3 片
-
油20 克
-
干辣椒 切段6 支
-
葱 切段2 根
-
生抽30 克
-
料酒20 克
-
干香菇 放入水中泡开后一切四6 朵
-
白胡椒粉1 茶匙
-
蚝油15 克
-
芹菜 切段30 克
-
青甜椒 切三角块1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
26.2 g
Kalorie
1583.5 kJ /
378.5 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
11.2 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny