蒜蓉菠菜

蒜蓉菠菜

4.5 33 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    4 瓣
  • 10 克
  • 新鲜菠菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 262 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 430.5 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...