Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉菠菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
蒜头4 瓣
-
油10 克
-
新鲜菠菜 洗净沥干,切段300 克
-
蚝油5 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
262 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
430.5 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny