Urządzenia i Akcesoria
炒甜椒
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
甜椒 去蒂去籽,切条(每条5毫米x4-5 厘米长)200 克
-
盐 (opcjonalnie) 调味用
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie) 调味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
300.4 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
968.7 kJ /
230.6 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny