Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 petites fraises
- 250 g de lait concentré sucré
- 200 g de lait en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 824.2 kJ / 197 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 56.1 mg
Alternatywne przepisy
Granité amande-citron
10min
Pancake en verrine, chocolat-banane
35 min
Glace à la violette
12h
Café à la noix de pécan
25 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Café dalgona irlandais
10min
Granité à la menthe
4h 20min
Virgin mojito à la fraise
15 Min
Mousse glacée à la menthe
12h
Granité fraise
3h 10min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Cocktail jamaïcain
10min