Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Apfel-Konfitüre
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Peperoni, rot halbiert und entkernt250 g
-
Äpfel rotschalig, in Stücken200 g
-
Cherry-Tomaten50 g
-
Rohrzucker400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
7 mg
Białko
1 g
Kalorie
1792 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Wildgewürz
10 min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 godz.
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 min
Pilz-Puder
5 min
Sweet Chilli Sauce
40 min
Himbeer-Balsamico-Sirup mit Rosmarin
3 godz.
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4 godz.
Süß-sauer eingelegte Mirabellen
20 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Zitronen-Marmelade
30 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min