Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de harina de repostería
- 50 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 1 pellizco de sal
- 130 g de mantequilla fría, en trozos pequeños
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 25 - 30 g de chocolate blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 40.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trenza de leche
2h 30min
Ovillo de Navidad
3h
Albondigas de lentejas con espaguetis en salsa de tomate
1 Std. 5 Min
Bizcochitos lego
1h 30 min
Miniroscones de bizcocho
9h
Ombre cake tres chocolates
1h 30 min
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2u.
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8 Std. 50 Min
Galletas decoradas con caramelos
1h 30 min
Casitas navideñas de galleta
1h 30 min
Torta en capas con frutillas
2h 15min
Tortitas americanas esponjosas
30min