Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 210 g de harina de arroz
- 220 g de mantequilla fría cortada en trozos
- 120 g de azúcar
- 4 g de goma xantana
- azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 3.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
14h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza sin gluten
1 Std.
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Masa sablé sin gluten
1 Std.
Cookies de chocolate (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h