Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork meat piece, sinew free boneless, cut in cubes (6 cm x 4 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
1 - 2 fresh chillies, deseeded, cut in slicesjalapeño chilli, canned20 - 30 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
green pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
canned whole black beans drained250 g
-
tomato purée (concentrated)30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
avocados2
-
corn tortillas6
-
fresh coriander leaves4 tbsp
-
sour cream100 g
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1875 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Baked Chili Beans
50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Beef Stroganoff
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min