Urządzenia i Akcesoria
Marinated peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 godz. 10 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Tomato rice
30 min
Fruit nectar
10 min
Potato goulash
1 godz.
Apple punch
30 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Apple strudel
1 godz. 45 min