Urządzenia i Akcesoria
Marinated peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Rustic bread
2 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Potato and vegetable purée
45 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Spanish tomato sauce
25 min
Yoghurt dressing
5 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min