Urządzenia i Akcesoria
Marinated peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Spiced carrot salad
5 min
Cheese mousse
10 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min
Chocolate Peach Trifle
1 godz. 20 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Plum Christmas Wheels
2 godz.