Urządzenia i Akcesoria
Marinated peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)700 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar35 g
-
3 pinches ground pepperground cumin1 tsp
-
salt3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Lemon cake
2 godz.
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Creamy courgette soup
25 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Pitta bread
2 godz.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Strawberry jam
1 godz. 5 min