![Marinated peppers Marinated peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC423DE3-1FE3-4FC1-ABDB-52778FCAF462/Derivates/511D9033-1258-4AD2-9CBD-C967FC9D75DF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 700 g mixed peppers (e.g. red, green, yellow, orange)
- 100 g extra virgin olive oil
- 35 g white wine vinegar
-
1
tsp ground cumin
lub 3 pinches ground pepper - 3 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 490 kJ / 117 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Lemon Champagne
50 dk
Russian beetroot salad
1h 10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Avocado Orange Butter
10min
Lemonade
5 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fruit nectar
10min
Tuna mousse
10min
Courgette omelette
40 min
Apple cake
1h
Baked spinach and eggs
40 min