
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 75 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 170 g de farine tout usage et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
-
½
c. à thé de sucre vanillé maison
lub ¼ c. à thé d'extrait naturel de vanille - 50 g d'eau
La garniture
- 1000 g de pommes Granny Smith (Délicieuse jaune, Spartan, Braeburn, Pink Lady, Honey Crisp)
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 239.3 kcal / 1001.9 kJ
- Białko
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Sód
- 50.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granola sans allergènes
Brak ocen
Vinaigrette citronnée
5 min
Salade carottes râpées
10 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 min
Batch Cooking | Salade de riz oriental avec légumes cuits à la vapeur et dip & biscuits
50 min
Gratin de blintzes fourrés au fromage
1 godz. 10 min
Biscuits au fromage avec du vin
30 min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1 godz. 20 min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 godz.
Poulet citron romarin avec riz
55 min
Bol repas tex-mex
50 min
Salade de thon et d'avocat
5 min