Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mac & Cheese
30 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Date and Nut Balls
20 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Roasted Garlic
15 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min