Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Brownies
- 175 g sugar
- 140 g dark chocolate chips
- 100 g butter, unsalted, diced
- 1 tsp instant coffee (opcjonalnie)
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp xanthan gum
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1691.1 kJ / 404.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 68.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Gluten-free Blondies
1h 20 min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Nut Bread
1h 20 min
Gluten Free Brownies
1h 20 min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min