![Gluten Free Brownies Gluten Free Brownies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bd2a4e9252e623641c9ed341ada61d9c/Derivates/9aecb5a2f3b0150d7728ccb80327e627ea913b7e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Brownies
- 175 g sugar
- 140 g dark chocolate chips
- 100 g butter, unsalted, diced
- 1 tsp instant coffee (opcjonalnie)
- ½ tsp baking powder
- ¼ tsp xanthan gum
- ⅛ tsp salt
- 3 eggs, large
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1691.1 kJ / 404.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 54.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 68.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sunday lamb roast
1sa 55 dk
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Strawberry fizz
10 Min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10 Min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Chicken Korma (Cashew Chicken)
25 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Almond Mocha Coffee
5 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Banana sorbet
5 Min