Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de azúcar
lub 250 g de azúcar mascabado - 200 - 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de café expreso, preparado
- 1 cdita de jugo de limón
- 30 g de mantequilla sin sal, en fría y, en una sola pieza (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm).
- 1000 g de agua
- 1 cda de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 400 gramos
- Kalorie
- 8223.6 kJ / 1965.5 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 257.3 g
- Tłuszcz
- 107.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 67.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta hojaldre sin empaste
1u.
Pastel de chocolate con avellanas
2sa 40 dk
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4h
Arroz con leche
3h
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Mi Paris Brest
1h 30 min
Cheesecake con mora azul
5h
Flan de pueblo español
1u.
Pay de queso
6u.
Pastel de elote con rompope TM6
2u.
Gelatina de rompope
5h 20min
Flan de queso crema
4h