Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos medianos
- 250 g de harina
- 30 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla, en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 544 kJ / 130 kcal
- Białko
- 3.65 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 4.95 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2 Std.
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan al vapor
1 Std. 30 Min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min